Polityka prywatności

Nasza strona po użyciu formularza kontaktowego pozyskuje takie dane jak:

  • imię i nazwisko
  • numer telefonu
  • adres mailowy

Dodatkowo korzystamy z narzędzia Google Analytics które kompletuje takie dane jak:

  • godzina odwiedzenia strony
  • urządzenie na którym została otwarta
  • numer IP z którego zostało nawiązane połączenie

Pliki cookies:

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies.

Korzystając z tej strony zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowej lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych i w celach analitycznych przez „avec Précision Firma sprzątająca Sztuk Estera”, ul. Zielonogórska 24, 85-148 Bydgoszcz, NIP: 953 260 89 88

Korzystanie z tego serwisu wiąże się z akceptacją poniższej klauzuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych przez: „avec Précision Firma sprzątająca Sztuk Estera”, ul. Zielonogórska 24, 85-148 Bydgoszcz, NIP: 953 260 89 88, w związku z wysłaniem zapytania przez niniejszy formularz kontaktowy. Jako cele przetwarzania podaje się udzielenie odpowiedzi na zapytanie, realizację zgłoszenia oraz przygotowanie i przesłanie oferty handlowej.
Zostałem poinformowany, że podanie danych osobowych jest dobrowolne ale niezbędne do przesłania formularza jak również o przysługujących mi prawach: dostępu do moich danych, możliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania lub wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania. Administratorem danych osobowych jest „avec Précision Firma sprzątająca Sztuk Estera”, ul. Zielonogórska 24, 85-148 Bydgoszcz, NIP: 953 260 89 88